Markus Paakkinen

Yrittäjä

puuseppä, HTT-tavarantarkastaja, kartoittaja

Monipuolinen vuosikymmenten kokemus erilaisista rakennusprojekteista ja puusepäntöistä Suomessa & ulkomailla mahdollistavat ammattitaitoisen asiantuntijapalvelun puusepänalalle. 

Luonto- ja ympäristöpuolen töissä vankka puusepän ja rakennuspuolen kokemus auttaa löytämään ratkaisuja erilaisiin rakenteita koskeviin haasteisiin.


Maisa Paakkinen

Yrittäjä

Luonto- ja ympäristöneuvoja, tallimestari (eat).  Lyhytkoulutuksia mm. vesistökunnostuksesta ja perinnebiotooppien hoidosta.

Maalla asuminen ja elämänmittainen kokemus isojen eläinten kanssa työskentelystä yhdistettynä viime vuosina hankittuun luontoalan koulutukseen antavat hyvät mahdollisuudet suunnitella ja toteuttaa hieman vaativampiakin perinnemaisema- ja laidunprojekteja. 


Yrityksemme tiedot ovat tarkastettavissa Luotettava Kumppani- palvelun kautta. 

Olemme jäsenenä Suomen Yrittäjissä ja Viher- ja ympäristörakentajissa.

Tarvittaessa käytämme ympäristökohteissa aliurakoitsijoita joiden tilaajavastuu- ja pakoteasiat ovat kunnossa, sekä tuttua lisätyövoimaa henkilövuokrauspalvelun kautta.


Kalusto luontokohteisiin ja aitausprojekteihin

Minikaivuri (2500kg) kauhoilla, energiakouralla ja tolppajuntalla, raivausvälineistö ja 4-vetoinen traktorimönkijä kärryineen. Kaluston kuljetamme näppärästi omalla lavettikärryllä työkohteisiin. 

Jokioisten lähialueilla niittoihin käytössä on traktori.

High-tensile aitojen ja lammasverkkojen asennuksiin meillä on tarvittavat kiristimet ja työkalut.